Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins în flagrant delict în timp ce vindea droguri, în Vâlcea

Un bărbat de 33 de de ani a fost prins în flagrant delict de polițiștii din Vâlcea în timp ce ar fi oferit spre vânzare droguri altor trei persoane, anunță MEDIAFAX.

Potrivit IPJ Vâlcea, polițiștii și procurorii au prins joi în flagrant delict un bărbat de 33 de ani din municipiul Râmnicu Vâlcea, care ar fi oferit spre vânzare 3 grame de fragmente vegetale, substanțe interzise, de culoare verde – oliv altor trei persoane.

Polițiștii au făcut o percheziție în locuința bărbatului, unde au găsit aproximativ 15 grame de fragmente vegetale, o țigară confecționată artizanal, o macetă, o sabie, o baionetă, mai multe cuțite și două bastoane telescopice.

Citește și: Marcel Ciolacu, scrisoare către Președintele Klaus Iohannis: ‘Vă solicit să cereți Guvernului să slujească interesul public, nu interesul de partid’

Bărbatul a fost dus la sediul DIICOT Vâlcea pentru continuarea cercetărilor.

Acesta a fost prezentat vineri magistraților de la Tribunalul Vâlcea, care au dispus arestarea preventivă pentru 30 de zile. Cercetările în acest caz continuă sub aspectul comiterii infracțiunilor de trafic de droguri de risc și operațiuni cu produse susceptibile de a avea efecte psihoactive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.