Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat prins la intrarea în ţară cu un test PCR fals

https://www.digi24.ro/
documente false covid

Un bărbat cu dublă cetăţenie, română şi moldovenească, a fost prins de poliţiştii de frontieră când încerca să intre în ţară prin Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni cu un certificat fals privind testarea prin metoda Real-Time PCR pentru depistarea SARS-CoV-2.

"În data de 14 decembrie în Punctul de Trecere a Frontierei Sculeni, s-a prezentat pentru efectuarea formalităţilor de control, pentru a intra în ţară, la volanul unui autoturism, un bărbat cu cetăţenie română şi Republica Moldova, în vârstă de 58 de ani. La controlul de frontieră, bărbatul a prezentat, alături de documentele personale de identitate şi un certificat privind testarea prin metoda Real-Time PCR pentru depistarea SARS-CoV-2, emis de autorităţile din Republica Moldova. Având suspiciuni cu privire la autenticitatea certificatului în cauză, colegii noştri au efectuat verificări suplimentare, ocazie cu care au stabilit că acesta nu îndeplineşte condiţiile unuia autentic, fiind fals", precizează un comunicat de presă transmis de Inspectoratul Teritorial al Poliţei de Frontieră Iaşi.

În cauză, poliţiştii de frontieră efectuează cercetări sub aspectul săvârşirii infracţiunilor de uz de fals şi fals material în înscrisuri oficiale, urmând să dispună măsurile legale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.