Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat rănit după ce a intrat cu maşina într-un copac şi un contor electric

sursa FOTO: Inquam
ambulanta

Un bărbat din judeţul Galaţi a ajuns la Spitalul Municipal din Tecuci, după ce a intrat cu maşina într-un copac şi un contor electric, informează, joi, Inspectoratul de Poliţie Judeţean Galaţi, informează Agerpres.

Potrivit sursei citate, Poliţia Municipiului Tecuci a fost sesizată de Spitalul Municipal "Anton Cincu" din localitate, cu privire la faptul că la această unitate medicală s-a prezentat un tânăr de 18 ani, din Tecuci, care prezenta vătămări corporale în urma unui accident rutier.

Poliţiştii Biroului Rutier Tecuci au efectuat verificări în acest sens şi au stabilit că tânărul de 18 ani a condus un autoturism pe strada Transilvaniei, din municipiul Tecuci, iar când a ajuns pe strada Ioniţă Hrisanti, a pierdut controlul asupra direcţiei de mers şi a intrat în impact cu un copac şi un contor electric ce se aflau pe partea stângă a direcţiei de deplasare.

Conducătorul auto, chiar dacă a suferit unele leziuni, nu a solicitat sprijin imediat după evenimentul rutier, însă ulterior s-a prezentat la spital.

Tânărul deţine permis de conducere valabil, iar la testarea alcoolscop rezultatul a fost negativ.

Poliţiştii au întocmit un dosar penal pentru vătămare corporală din culpă, urmând a se stabili cu exactitate împrejurările în care s-a produs accidentului rutier.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.