Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut de poliţişti după ce ar fi sustras 19.000 de lei din seiful unei societăţi comerciale

seif

Un bărbat bănuit că ar fi sustras, în noaptea de 10 spre 11 mai, peste 19.000 de lei din seiful unei societăţi comerciale, a fost reţinut, joi, de poliţiştii de investigaţii criminale sălăjeni, potrivit Agerpres.

"Joi, 11 mai, în jurul orei 08,31, Poliţia Municipiului Zalău a fost sesizată în urma unui apel primit de Inspectoratul de Poliţie Judeţean Sălaj prin SNUAU 112 de la gestionarul unei societăţi comerciale din municipiul Zalău, că persoane necunoscute au sustras o sumă de bani din seiful societăţii respective. În urma investigaţiilor efectuate, poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale din cadrul Poliţiei Municipiului Zalău au identificat cu operativitate persoana bănuită de comiterea faptei ca fiind un bărbat de 39 de ani, din municipiul Zalău", se arată, vineri, într-o informare de presă a Inspectoratului de Poliţie Judeţean (IPJ) Sălaj.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de investigaţii criminale îl bănuiesc pe acesta că, în noaptea de 10 spre 11 mai, ar fi pătruns prin folosirea de chei potrivite şi dezactivarea sistemului de alarmă, într-o societate comercială din municipiul Zalău şi ar fi sustras dintr-un seif 19.250 de lei, din care poliţiştii sălăjeni au recuperat 18.900 de lei.

În urma administrării probatoriului în cauză, poliţiştii l-au reţinut pe bărbatul de 39 de ani, pentru 24 de ore, în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al Inspectoratului de Poliţie Judeţean Sălaj.

Poliţiştii Biroului de Investigaţii Criminale îl vor prezentat pe bărbatul de 39 de ani, vineri, la Parchetul de pe lângă Judecătoria Zalău, iar procurorul va analiza oportunitatea dispunerii altor măsuri legale.

Poliţiştii continuă cercetările pentru furt calificat şi pentru documentarea întregii eventuale activităţi infracţionale a celui în cauză.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.