Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut de poliţişti pentru că şi-ar fi agresat şi violat fosta soţie

catuse politie
"La data de 11 decembrie a.c., în urma probatoriului administrat, poliţiştii Secţiei 6 Poliţie Rurală Năsăud au dispus reţinerea, pentru 24 de ore, a unui bărbat de 34 de ani, din Bichigiu, cercetat pentru violenţă în familie şi viol. Împotriva bărbatului, la data de 10 decembrie a.c., poliţiştii au emis un ordin de protecţie. În fapt, la data de 10 decembrie a.c., o tânără de 22 de ani, din Runcu Salvei, a sesizat faptul că, vineri, 9 decembrie a.c., ar fi fost agresată şi violată de fostul soţ, fiindu-i provocate suferinţe fizice care nu au necesitat îngrijiri medicale", se arată în comunicatul IPJ Bistriţa-Năsăud.

Cercetările în acest caz sunt continuate de către poliţişti sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Năsăud, pentru comiterea infracţiunilor de violenţă în familie şi viol.

Un alt ordin de protecţie a fost emis după ce, în seara zilei de 9 decembrie, o femeie de 39 de ani din localitatea Cireşoaia a sesizat telefonic că partenerul ei, un bărbat de 41 de ani din Dej (judeţul Cluj), face scandal.

În urma verificărilor efectuate la faţa locului, poliţiştii au constatat faptul că bărbatul în cauză, pe fondul consumului de alcool, ar fi agresat-o fizic pe concubină, astfel că în cauză a fost deschis dosar penal pentru violenţă în familie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.