Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a agresat şi tâlhărit un bătrân, la Galați

catuse politie

Un bărbat de 40 ani din Galaţi a fost reţinut pe bază de ordonanţă, după ce a agresat şi tâlhărit un bătrân în faţa unui restaurant, se arată într-un comunicat transmis, miercuri, de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Galaţi, potritirvit Agerpres.

Potrivit sursei citate, un bărbat, de 64 ani, din Galaţi, a sunat la 112 şi a declarat că în timp ce se afla în faţa unui restaurant şi consuma băuturi alcoolice împreună cu mai multe persoane, a fost agresat de trei indivizi şi deposedat de suma de 150 lei, după care agresorii au fugit într-o direcţie necunoscută.

În zonă au fost direcţionate mai multe echipaje de poliţie, iar în faţa unui market au fost identificate trei persoane care corespundeau semnalmentelor furnizate de partea vătămată. Cei trei bărbaţi, doi cu aceeaşi vârsta de 28 ani, iar cel de-al treilea cu vârsta de 40 ani au fost conduşi la sediul Secţiei 2 Poliţie, unde, în urma cercetărilor s-a stabilit faptul că bărbatul în vârstă de 40 ani l-a lovit pe bărbatul de 64 ani cu pumnul în faţă după ce între aceştia s-a iscat o neînţelegere.

În urma loviturii primite persoana vătămată a căzut la nivelul solului, iar în timp ce aceasta se afla culcat la pământ, agresorul i-a sustras din buzunar suma de bani pe care o avea asupra sa.

Ulterior audierii în calitate de suspect/inculpat, persoana în cauză a fost reţinută pe bază de ordonanţă şi încarcerată în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul IPJ Galaţi, urmând să fie prezentat la Judecătoria Galaţi, cu propunere de arestare preventivă.

Cercetările sunt continuate sub aspectul săvârşirii infracţiunii de tâlhărie.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.