Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a agresat un tânăr de 22 de ani şi i-a rupt oglinzile retrovizoare de la maşină

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de poliţiştii din Dolj după ce a agresat un tânăr de 22 de ani şi i-a rupt oglinzile retrovizoare de la maşină, potrivit news.ro.

Reprezentanţii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj au anunţat că un bărbat de 37 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, este cercetat pentru lovire sau alte violenţe, ameninţare şi distrugere.
“În fapt, în seara zilei de 27 februarie, în jurul orei 19.57, poliţiştii au fost sesizaţi de un tânăr, de 22 de ani, din comuna Bucovăţ cu privire la faptul că, aflându-se pe strada Nicolae Iorga din localitate, ar fi fost agresat fizic de o persoană necunoscută. Din cercetările efectuate s-a stabilit că bărbatul de 37 de ani, din comuna Coţofenii din Dos, pe fondul unui conflict spontan, l-ar fi agresat fizic pe tânărul de 22 de ani, adresându-i totodată ameninţări. De asemenea, bărbatul este cercetat şi pentru faptul că ar fi rupt oglinzile retrovizoare de la autoturismul persoanei vătămate”, au precizat poliţiştii.
Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore, fiind dus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Dolj. El urmează să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Craiova pentru luarea unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.