Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a fost prins cu 80 de grame de droguri în maşină

DIICOT
droguri

Un bărbat din judeţul Satu Mare a fost reţinut pentru 24 de ore după ce poliţiştii de frontieră au descoperit în maşina acestuia 80 de grame de droguri şi un cântar de mare precizie, informează, miercuri, Inspectoratul Teritorial al Poliţiei de Frontieră (ITPF) Sighetu Marmaţiei, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, poliţiştii de frontieră au observat, în localitatea Halmeu, un autoturism înmatriculat în România, despre al cărui proprietar aveau suspiciuni că desfăşoară activităţi ilicite.

"La controlul maşinii, în cotieră, colegii noştri au descoperit o pungă transparentă care conţinea o substanţă cristalină de culoare albă, despre care există suspiciunea că s-ar încadra în categoria substanţelor narcotice de mare risc. În torpedoul autoturismului a fost găsit un cântar electronic de mare precizie. Substanţa, în cantitate de aproximativ 80 de grame, a fost ridicată de către poliţiştii de frontieră şi predată lucrătorilor din cadrul SCCO Satu Mare în vederea continuării cercetărilor", precizează informarea transmisă de ITPF Satu Mare.

Poliţiştii de frontieră au deschis dosar penal pentru săvârşirea infracţiunii de cultivarea, producerea, fabricarea, experimentarea, extragerea, prepararea, transformarea, oferirea, punerea în vânzare, distribuirea, livrarea cu orice titlu, trimiterea, transportul, procurarea, cumpărarea, deţinerea ori alte operaţiuni privind circulaţia drogurilor de mare risc, fără drept.

Cercetările sunt continuate de către DIICOT Satu Mare.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.