Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a lovit alţi doi, în timp ce erau într-un microbuz

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un bărbat în vârstă de 37 de ani, din comuna Berleşti, a fost reţinut pentru violenţe şi tulburarea liniştii şi ordinii publice după ce, în timp ce se afla într-un microbuz, a intrat într-un conflict cu alţi doi şi s-ar fi lovit reciproc cu pumnii şi picioarele, informează, miercuri, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Gorj, potrivit Agerpres.

Potrivit sursei citate, marţi, poliţişti din cadrul Secţiei 8 Poliţie Rurală Stoina au reţinut pentru 24 de ore şi introdus în Centrul de Reţinere şi Arestare Preventivă al IPJ Gorj un bărbat de 37 de ani, din comuna Berleşti, bănuit de săvârşirea infracţiunilor de lovire sau alte violenţe şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

'Poliţiştii au fost sesizaţi prin apelul 112 de şoferul unui mijloc de transport în comun, pe ruta Târgu Jiu - Berleşti, cu privire la faptul că există un conflict între mai multe persoane aflate în microbuz. Din primele cercetări efectuate de poliţişti la faţa locului a reieşit faptul că, în timp ce bărbatul reţinut se afla în mijlocul de transport în comun, între acesta şi alţi doi localnici de 36 şi 71 de ani, a început un conflict spontan, în urma căruia cei trei s-ar fi lovit reciproc cu pumnii şi picioarele", arată reprezentanţii IPJ Gorj.

Poliţiştii continuă cercetările pentru stabilirea cu exactitate a împrejurărilor în care a avut loc fapta şi luarea tuturor măsurilor legale

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.