Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce a provocat scandal şi a rănit o persoană cu un briceag, la Vaslui

Politia Română
politia

Un bărbat în vârstă de 43 de ani din comuna Deleşti a fost reţinut de poliţişti după ce a provocat scandal într-un spaţiu comercial şi a rănit un bărbat cu un briceag, informează miercuri Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Vaslui.

Conform unui comunicat de presă transmis de IPJ Vaslui, suspectul a provocat scandal într-un spaţiu comercial din localitatea Dumeşti şi pe fondul consumului de alcool, dar şi din cauza unor conflicte mai vechi, a agresat un bărbat în vârstă de 39 de ani, din judeţul Neamţ, cu un briceag.

"În urma agresiunii, persoanei vătămate i-au fost provocate, prin tăiere şi înţepare, mai multe plăgi. Persoana vătămată a fost examinată medico-legal traumatologic, ocazie cu care, în baza concluziilor preliminare, s-a stabilit că necesită un număr de 10-12 zile îngrijiri medicale pentru vindecare. În urma probatoriului administrat, poliţiştii negreşteni l-au reţinut pe agresor pentru o perioadă de 24 de ore, urmând ca acesta să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Vaslui pentru dispunerea unei măsuri preventive", se precizează în comunicat.

Agresorul este acuzat de tulburarea ordinii şi liniştii publice, lovire sau alte violenţe şi portul sau folosirea fără drept de obiecte periculoase.

Poliţiştii continuă cercetările în acest caz, pentru probarea întregii activităţi infracţionale a bărbatului.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.