Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reținut după ce a șantajat trei persoane: le cerea să se retragă din politică

catuse politie

Un bărbat de 53 de ani din comuna argeşeană Miceşti, suspectat că a şantajat trei persoane cărora le-a cerut să se retragă din viaţa politică, a fost reţinut de poliţişti, informează Agerpres.

Potrivit unui comunicat transmis vineri de Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Argeş, cercetările în acest caz au fost efectuate de Biroul de Investigaţii Criminale Piteşti.

"Din cercetări s-a stabilit că, începând cu luna martie, cel în cauză ar fi ameninţat trei persoane, cerând în mod expres retragerea din viaţa politică, pentru a favoriza o persoană cu care avea o relaţie de rudenie, aflată în funcţie de demnitate publică. Pentru administrarea probatoriului, în cursul zilei de 20 august au fost efectuate două percheziţii domiciliare, pe raza comunelor Miceşti şi Mărăcineni, în urma cărora au fost descoperite şi ridicate mai multe mijloace de probă", se precizează în comunicat.

După efectuarea percheziţiilor, bărbatul a fost condus la audieri, în cursul nopţii fiind reţinut pentru 24 de ore. El va fi prezentat vineri la Parchetul de pe lângă Judecătoria Piteşti, cu propunere de luare a unei măsuri preventive.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.