Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut după ce şi-a lovit un coleg cu vătraiul în cap: Victima are nevoie de două luni de îngrijiri medicale

mediafax.ro
ambulanță pompieri smurd

Un bărbat a fost reţinut pentru 24 de ore de procurorii gorjeni, după ce şi-a lovit un coleg cu vătraiul în cap. Victima are nevoie de două luni de îngrijiri medicale, iar anchetatorii afirmă că rănile suferite i-au pus în pericol viaţa, potrivit Agerpres.

Parchetul de pe langa Tribunalul Gorj a transmis, luni, printr-un comunicat de presă, că un bărbat este cercetat pentru tentativă de omor pentru că şi-a agresat un coleg de muncă.

"Conform probatoriului administrat până în prezent în cauză, s-a reţinut că suspectul L.I., în data de 27.03.2022, în jurul orelor 17:50, în timp ce se afla la pensiunea P... , din municipiul Târgu-Jiu, unde era cazat împreuna cu alţi colegi de la locul de muncă (suspectul având domiciliul într-o comună din judeţul Brăila), urmare a unor neînţelegeri şi pe fondul consumului de băuturi alcoolice, a lovit cu partea superioară a unui corp metalic (vătrai) în zona capului persoana vătămată, producându-i acestuia leziuni traumatice care necesită de la producere circa 60 - 65 de zile de îngrijiri medicale pentru vindecare i-au pus în primejdie viaţa victimei, în lipsa tratamentului chirurgical aplicat de urgenţă, putând surveni decesul”, a anunţat Parchetul de pe lângă Tribunalul Gorj.

Bărbatul a fost reţinut pentru 24 de ore pentru tentativă de omor.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.