Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reținut în cazul copilei dispărute pentru care familia oferea o recompensă de 10.000 euro: Ce au descoperit polițiștii

melinda sara disparuta

Bărbat reținut în cazul copilei dispărute pentru care familia oferea o recompensă de 10.000 euro: Ar fi întreținut relații sexuale cu minora

Apar noi amănunte în cazul Melindei Sara Moiș, copila 13 ani căutată de o săptămână de polițiști, după ce a dispărut de acasă, din Sighetu Marmației, și ulterior găsită în casa unui bărbat.

Individuș în locuința căruia fost descoperită minora a fost reținut pentru act sexual cu un minor. Marți, acesta va fi prezentat în fața judecătorilor pentru arestare. Melinda  a fost plasată la un centru din subordinea DGASPC Maramureș, potrivit surselor judiciare.

Părinții Melindei anunțaseră o recompensă de 10.000 de euro pentru cel care are informații despre locul unde se află fata lor

Șeful poliției locale din Sighet a anunțat că a gasit-o pe fată. „Am găsit-o eu. Am luat-o, e vie, e ok", a declarat omul legii.

Fata de 13 ani era într-o cameră insalubră de la Curtea Veche, în centrul orașului Sighet. Era pe o saltea, singură, în casa unui bărbat în vârstă de 34 de ani din Sighetu Marmației.

Bărbatul se află la audieri, pentru a se afla în ce circumstanțe a ajuns fata la el acasă.

În ziua în care a dispărut copila nu s-a dus la şcoală, pe motiv că îi este rău

„A rămas acasă, se simţea prost şi când am venit (n.r. de la serviciu) nu mai era", spune mama Melindei.

Camerele de supraveghere din oraş au surprins-o pe fata de 13 ani la ieşirea din casă.

A plecat în jurul orei 11.00, singură, în direcţia râului Iza, din Sighetu Marmaţiei. Câteva zeci de minute mai târziu, Melinda era în zona centrală a orașului.

Din acest moment, traseul ei este necunoscut. Reapare la ora 17.00, într-un mic magazin de unde îşi cumpără o sticlă cu apă.

De marţi seară, când s-a dat şi RO-Alert, zeci de oameni au început să cutreiere străzile din oraş şi pădurile din apropiere. Zona în special vizată a fost Parcul Grădina Morii, locul în care a fost semnalată prezenţa fetei ultima oară.

Pompierii au mers inclusiv cu o barcă pe râu pentru a o căuta, iar poliţiştii de frontieră au ridicat drone pentru a putea a vedea imaginea de ansamblu.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.