Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut în urma unui conflict izbucnit între un minor de 14 ani şi fiul său

Un bărbat din Roşia Montană a fost reţinut de poliţişti după ce, pe motiv că fiul său ar fi fost agresat de un minor de 14 ani, l-ar fi determinat pe acesta din urmă să urce în maşina sa, unde l-ar fi lovit înainte să îl lase să coboare din autoturism.

"La data de 26 mai, poliţiştii din cadrul Poliţiei Oraşului Abrud au luat măsura reţinerii, pentru 24 de ore, faţă de un bărbat de 36 de ani, din Dăroaia, comuna Roşia Montană, care este cercetat pentru lipsire de libertate în mod ilegal şi lovire sau alte violenţe. Ieri, 26 mai, în jurul orei 12,00, bărbatul s-ar fi deplasat în zona şcolii din Cărpiniş unde, pe motiv că fiul său ar fi fost agresat de un minor de 14 ani, l-ar fi determinat pe acesta din urmă să urce în maşina sa, cu care a pornit spre localitatea Gura Roşiei. După ce ar fi parcurs o distanţă de aproximativ 500 de metri, timp în care bărbatul l-ar fi agresat pe minor, ar fi oprit autoturismul şi l-ar fi lăsat să coboare", se menţionează într-un comunicat transmis, joi, AGERPRES, de către Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Alba.

Urmează ca bărbatul să fie prezentat Parchetului de pe lângă Judecătoria Câmpeni, pentru dispunerea măsurilor legale, mai arată IPJ Alba.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.