Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat reţinut pentru distrugerea maşinii surorii sale şi pentru ameninţare

thetimes.co.uk
arestat maini inchisoare catuse

Un tânăr în vârstă de 33 ani, din Miercurea-Ciuc, a fost reţinut pentru distrugerea maşinii surorii sale şi pentru ameninţarea femeii, poliţiştii emiţând şi un ordin de protecţie provizorie, potrivit Agerpres.

Potrivit informaţiilor furnizate, luni, de Biroul de Presă al IPJ Harghita, mai mulţi martori au sunat la numărul de urgenţă 112, duminică seara, şi au reclamat că un bărbat loveşte o maşină.

Echipajul de poliţie care s-a deplasat la faţa locului a constatat că bărbatul a mers la locuinţa surorii sale, având asupra sa un obiect ascuţit cu care a lovit uşa apartamentului acesteia.

Ulterior, acesta s-a dus în parcarea din faţa imobilului şi a lovit autoturismul surorii sale, provocându-i distrugeri în zona capotei, după care i-a rupt şi cele două oglinzi retrovizoare.

Din verificările efectuate de poliţişti a reieşit faptul că anterior comiterii faptei, bărbatul ar fi avut mai multe discuţii contradictorii cu sora sa, în care ar fi ameninţat-o. Din acest motiv, poliţiştii au luat măsura preventivă a reţinerii pentru 24 de ore, sub aspectul comiterii infracţiunilor de ameninţare şi distrugere. De asemenea, faţă de acesta, poliţiştii au emis şi un ordin de protecţie provizoriu, mai precizează sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.