Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat sfâșiat de urs, are craniul crăpat: Mesaj Ro-Alert, jandarmii și polițiștii intervin

stirileprotv.ro
urs brun

Un bărbat a fost atacat de urs, duminică, în timp ce se afla pe câmp, în localitatea Arpașu de Sus, județul Sibiu. A fost transmis un mesaj Ro-Alert, conform Mediafax.

Autoritățile din Sibiu au transmis un mesaj de avertizare prin sistemul RO-ALERT, după ce un bărbat a fost atacat de urs pe raza localității Arpașu de Sus.

„ATENȚIE! A fost semnalată prezența unui urs pe raza localității Arpașu de Sus. Evitați zona, în caz de pericol apelați 112. Inspectoratul pentru Situații de Urgență al județului Sibiu”, este mesajul transmis de autorități.

ISU Sibiu a intervenit de urgență pentru a-i acorda bărbatului primul ajutor cu un echipaj SMURD cu medic. În sprijin a venit încă un echipaj SMURD din cadrul Punctului de lucru Victoria, din cadrul ISU Brașov.

De asemenea la fața locului sunt mobilizate și echipaje de poliție și jandarmi.

”A fost o partidă de vânătoare, era una din acțiunile noastre. A fost chemat elicopterul SMURD. Ursul l-a sfâșiat, are craniul îngăurit, are răni grave și pe corp. Avem 5 atacuri în ultimele 3 zile. Facem apel la autorități să intervină. Din cauza ONG-urilor nu se poate face nimic. Este mai importantă viața unui om, decât a unui animal.”, Constantin Văcariu, primarul din Arpașu de Sus, la Antena 3.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.