Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat şi femeie, prinşi de jandarmi cu plicuri cu un praf alb şi bricege, în apropierea unei şcoli din Sectorul 6

gsp
jandarmi

Un bărbat şi o femeie au fost prinşi de jandarmii din Bucureşti, în apropierea unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6, cu mai multe plicuri cu un praf alb şi cuţite tip briceag. Cele două persoane au recunoscut că sunt consumatoare de substanţe interzise, potrivit news.ro

Jandarmeria Bucureşti a transmis, miercuri, că jandarmii au observat, pe o stradă din Sectorul 1, ”anumite operaţiuni făcute cu discreţie”, motiv pentru care au rămas vigilenţi, fiind o zonă cunoscută cu istoric infracţional.
Astfel, ei au supravegheat comportamentul unui cuplu, până în apropierea unei instituţii de învăţământ din Sectorul 6, loc în care au oprit persoanele. La vederea jandarmilor, aceştia au avut un comportament ezitant, încercând să se ascundă după gardul instituţiei.
”S-a trecut la interceptarea lor, iar indiciile au fost confirmate. Asupra bărbatului, în vârstă de 21 de ani, au fost depistate un briceag şi un plic autosigilant ce conţinea un praf de culoare albă. Totodată, asupra femeii, în vârstă de 33 de ani, au fost găsite 3 cuţite tip briceag şi 4 plicuri autosigilante ce conţineau un praf alb. Ambele persoane au relatat că sunt consumatoare de substanţe interzise, iar pentru faptul că obiectele pe care le aveau asupra lor erau interzise la deţinere, acestea au fost conduse la sediul secţiei de poliţie, unde au fost întocmite actele necesare sesizării organelor de urmărire penală, în vederea continuării cercetărilor”, a arătat sursa citată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.