Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat suspectat că a şantajat o femeie cu materiale compromiţătoare, arestat preventiv

santaj

Un bărbat de 27 de ani a fost arestat pentru şantaj, iar concubina lui este cercetată sub control judiciar, după ce au ameninţat o femeie cu materiale foto şi video compromiţătoare, informează, luni, Inspectoratul de Poliţie Judeţean (IPJ) Buzău, potrivit Agerpres.


Conform sursei citate, cel în cauză a fost surprins în flagrant delict de către poliţişti, în timp ce ar fi primit bani de la victimă, o femeie, de 45 de ani, din Lopătari.

"La data de 11 februarie a.c., poliţiştii de investigaţii criminale din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Buzău au surprins, în flagrant delict, un tânăr, de 27 de ani, din Mânzăleşti, bănuit de comiterea infracţiunii de şantaj. Din cercetări a reieşit că, în perioada ianuarie - februarie a.c., femeia ar fi fost ameninţată telefonic de acesta, în scopul de a-i remite o sumă de bani, pentru a nu prezenta cunoscuţilor săi materialele foto/video. În activitatea infracţională ar fi fost implicată şi concubina bărbatului, o tânără, de 25 de ani, din Lopătari", arată IPJ.

Poliţiştii au ridicat medii de stocare, în vederea efectuării unei percheziţii informatice.

Bărbatul a fost reţinut de poliţişti, pentru 24 de ore pentru şantaj, iar instanţa a emis pe numele acestuia un mandat de arestare preventivă, pentru 30 de zile. Faţă de tânăra de 25 de ani, cercetările sunt continuate sub măsura controlului judiciar.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.