Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostradă 1 de două persoane luate la ocazie

politie bun

Bărbat tâlhărit și amenințat cu pistolul pe Autostradă 1 de două persoane luate la ocazie

Un bărbat a fost agresat și amenințat cu pistolul pentru a i se fura 430 de lei și mașina de două persoane pe care le luase la ocazie. Incidentul a avut loc marți în zona industrială din Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1, anunță Mediafax.

Inspectoratul de Poliție al Județului Ilfov a fost sesizat, marți, de un bărbat, cu privire la faptul că a fost agresat fizic și deposedat prin violență și amenințari, cu un pistol, de suma de 430 de lei, de mașină și acte, de două persoane necunoscute, pe care le transportase din zona București - Vitan până în zona industrială din localitatea Chiajna, adiacentă cu DNCB și Autostrada A1.

În cel mai scurt timp, polițiștii din Chitila, împreună cu polițiștii Serviciului de Investigații Criminale, din cadrul Inspectoratului de Poliție al Județului Ilfov, s-au deplasat la fața locului, unde a luat legătura cu victima.

Ulterior, aceasta a fost transportată la o unitate spitalicească din București, pentru acordarea îngrijirilor medicale.

Autoturismul a fost depistat abandonat, de către polițiștii din București pe Bulevardul Preciziei din sectorul 6 București, acesta prezentând urme de incendire în habitaclu.

În ceea ce privește pistolul, din primele verificări, polițiștii au stabilit faptul că, în cauză, ar fi vorba de un pistol de tip paintball.

Polițiștii din Ilfov fac cercetări, în vederea identificării, depistării și tragerii la răspundere penală a tuturor persoanelor implicate în comiterea faptei sesizate, cât și pentru stabilirea cu exactitate a situației de fapt și de drept și luarea măsurilor legale care se impun.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.