Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat transportat la spital cu arsuri pe mâini şi faţă, după un incendiu izbucnit în propria locuinţă

spitalul de arsi

Un bărbat a suferit arsuri pe faţă şi mâini şi a fost transportat la spital, după un incendiu izbucnit cel mai probabil din cauza jarului căzut pe materiale combustibile, a anunţat miercuri Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă (ISU) Delta.

Incendiul a fost semnalat marţi seara, în jurul orei 20.00, în satul Beştepe, iar pompierii au intervenit cu două autospeciale de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. La sosirea echipajelor, flăcările se manifestau generalizat în interiorul locuinţei, cu pericol de propagare la o anexă şi la locuinţele din apropiere, potrivit Agerpres.

"Echipajul Ambulanţei, sosit la faţa locului, a acordat îngrijiri medicale unui bărbat care a suferit arsuri la nivelul feţei şi la membrele superioare, ulterior fiind transportat la Unitatea de Primiri Urgenţe a spitalului din Tulcea. Pompierii au reuşit să salveze două camere ale locuinţei, o anexă şi locuinţele din vecinătate", precizează ISU Delta.

Pentru lichidarea incendiului, pompierii au acţionat mai bine de două ore şi jumătate. A ars acoperişul casei pe o suprafaţă de aproximativ 100 de metri pătraţi, dar şi toate bunurile materiale din trei camere - electrocasnice şi articole de îmbrăcăminte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.