Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbat urmărit internaţional pentru înşelăciuni comise în Germania, prins în Maramureş

11mark
arest

Un bărbat de 40 de ani din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, urmărit internaţional pentru comiterea a şase înşelăciuni în Germania, a fost prins de către poliţiştii din Maramureş. El a fost arestat şi urmează a fi predat autorităţilor din Germania, potrivit NEWS.RO.

Citeşte şi: Dragomir aruncă BOMBA: legătura neştiută dintre procuroarea lui Dragnea şi generalul SRI Dumbravă

Poliţiştii Inspectoratului de Poliţie Judeţean Maramureş au  depistat un bărbat, de 40 de ani, din Vălenii de Munte, judeţul Prahova, care era urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile judiciare germane au emis un mandat european de arestare, pentru comiterea a şase infracţiuni de înşelăciune, pe teritoriul Germaniei.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Centrului de Cooperare Poliţienească Internaţională – Inspectoratul General al Poliţiei Române.

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Cluj-Napoca şi ulterior Curţii de Apel Cluj-Napoca, fiind arestat preventiv pentru 15 zile, pentru demararea procedurilor de predare către autorităţile germane.

Citeşte şi: Liderul USR a făcut ANUNŢUL: Ce spune despre negocierile cu Dacian Cioloş şi eventuala colaborare cu PNL - VIDEO .

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.