Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a atacat-o pe Petra Kvitova riscă 12 ani de închisoare

Petra Kvitova

Bărbatul în vârstă de 33 de ani care a atacat-o cu un cuţit pe dubla campioană de la Wimbledon, Petra Kvitova, în locuinţa sportivei, în decembrie 2016, poate primi până la 12 ani de închisoare dacă va fi găsit vinovat pentru vătămare corporală şi şantaj, anunţă AFP.

Procuratura din Praga a stabilit vineri care sunt capetele de acuzare care i se aduc bărbatului, precizând că pedeapsa rezultată poate fi de 5 până la 12 ani.

Petra Kvitova a primit mai multe lovituri de cuţit în mâna stângă - mâna sa de bază, medicii apreciind la vremea respectivă că sportiva ar putea pierde câteva degete. Supusă operaţiilor de urgenţă, Kvitova a reuşit o recuperare miraculoasă, revenind pe teren la Roland Garros 2017. Nu a părăsit Top 30 în urma atacului, însă prietena Simonei Halep a spus de mai multe ori că nu va uita niciodată atacul şi clipele de groază.

Autorităţile din Cehia au avut nevoie de mai bine de un an pentru a găsi un suspect. În mai 2018, a fost făcut anunţul că un suspect a fost reţinut. Bărbatul ar fi intrat în apartamentul sportivei neştiind cui aparţine casa, pretinzând că face verificări la boilere.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.