Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a cerut 25.000 de euro să intervină la judecători a fost arestat preventiv

Inquam Photos / Octav Ganea
Inquam arestați traficanti

Un bărbat a fost arestat preventiv, după ce ar fi fost prins în flagrant când primea 15.000 de la o persoană căreia îi promisese că poate interveni la judecători pentru o soluţie favorabilă într-un dosar civil, a informat, vineri, DNA, informează Agerpres.

Pocurorii din cadrul Direcţiei Naţionale Anticorupţie - Serviciul teritorial Timişoara au dispus punerea în mişcare a acţiunii penale şi reţinerea pentru 24 de ore, începând cu ziua de joi, a unei persoane, în sarcina căruia s-a reţinut comiterea infracţiunii de trafic de influenţă.

Procurorii anticorupţie notează în ordonanţă că, în perioada septembrie - decembrie, bărbatul ar fi pretins de la o persoană (martor în cauză) suma de 25.000 euro pentru a-şi trafica presupusa influenţă pe care ar fi lăsat să se creadă că ar avea-o asupra unor judecători şi că-i va determina pe aceştia să dispună o soluţie favorabilă într-un dosar civil de care era interesat martorul.

"În contextual menţionat, joi, inculpatul ar fi primit o primă tranşă de 15.000 de euro din suma pretinsă iniţial, ocazie cu care s-a procedat la constatarea infracţiunii flagrante", arată anchetatorii.

Vineri, judecătorii Tribunalului Timiş au admis propunerea procurorilor anticorupţie de arestare preventivă, pentru 30 de zile, a bărbatului, menţionează DNA.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.