Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

VIDEO Bărbatul care a DISTRUS o mașină în Capitală a fost prins de oamenii legii: șoferul agresat NU a depus încă plângere

catuse politie

Bărbatul care a lovit cu o crosă de golf o mașină din Capitală a fost prins de oamenii legii. Polițiștii s-au sesizat după ce imaginile au apărut în spațiul public și asta pentru că incidentul nu a fost raportat de victimă. Acum, poliția o caută și pe iubita agresorului, asta pentru că și femeia a lovit mașina victimei.

Citește și: VIDEO TEROARE în trafic, în Capitală: doi tineri au BLOCAT o mașină și au distrus-o

"Agresorul din trafic a fost reținut!

Șoferul agresiv din trafic este acum cercetat în stare de reținere sub aspectul săvârșirii infracțiunilor de lovire și alte violențe, distrugere, tulburarea ordinii și liniștii publice și împiedicarea sau ingreunarea, circulației pe drumurile publice.
În seara de 22.06.2021, polițiști din cadrul Direcției Generale de Poliție a Municipiului București - Secția 7 Poliție, sub supravegherea Parchetului de pe lângă Judecătoria Sectorului 2, au reținut un bărbat de 30 de ani, cercetat sub aspectul săvârșirii mai multor infracțiuni.
Vă reamintim că Secția 7 Poliție s-a sesizat din oficiu, în lipsa unei plângeri, cu privire la săvârșirea infracțiunilor de tulburarea ordinii și liniștii publice, distrugere și lovire sau alte violențe, când în jurul orei 21.00, conform unor imagini, un conducător auto a lovit cu un obiect contondent o altă mașină, aflată în trafic, iar persoana care îl însoțea a lovit, același autoturism cu piciorul", anunță Sindicatul Europol.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.