Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a intrat băut cu maşina prin uşile UPU Craiova a fost condamnat să lucreze la Protecția Copilului

upu craiova

Bărbatul care a intrat băut cu maşina prin uşile UPU Craiova, spunând că a încurcat pedalele, a fost condamnat definitiv de Curtea de Apel Craiova, la un an de la comiterea faptei, acesta fiind pus să lucreze în folosul comunității la Compania de Apă și la Protecția Copilului Dolj, scrie Mediafax.

Ioan Lupu, bărbatul care în ianuarie 2019 a condus băut și a intrat cu mașina prin uşile Unităţii de Primire Urgenţe din cadrul Spitalului de Urgență Craiova, a fost condamnat la un an și șase luni de închisoare cu suspendare și muncă în folosul comunității.

Inițial, Judecătoria Craiova l-a condamnat pe bărbat la 10 luni de închisoare cu suspendare sub supraveghere și l-au obligat la muncă în folosul comunității la Companiei de Apă Oltenia şi al DGASPC Dolj timp de două luni.

Citește și: Încă un cadavru de cal folosit ca momeală pentru sălbăticiuni - găsit la Romuli, în Munţii Rodnei

Procurorii au atacat sentinţa şi au cerut „agravarea pedepsei”, iar magistraţii Curţii de Apel Craiova ai decis, definitiv, în 22 ianuarie, ca bărbatul să fie condamnat definitiv la un an şi șase luni de închisoare, dar au păstrat suspendarea sub supraveghere şi celelalte menţiuni la judecătorilor craioveni.

În luna ianuarie 2019, un şofer în vârstă de 39 de ani, din judeţul Caraş Severin, a intrat cu maşina în interiorul Urgenţei Spitalului din Craiova. Mai mulţi pacienţi erau în interiorul Urgenţei, însă nu au fost răniţi. După comiterea faptei, șoferul le-a spus oamenilor legii că a încurcat pedalele. Acesta avea o concentraţie de 0,78 mg/l alcool pur în aerul expirat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.