Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care a lovit cinci maşini după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Bucureşti, arestat pentru 30 de zile

houstonchronicle.com
extradare catuse

Bărbatul care a lovit cinci maşini după ce nu a oprit la semnalele poliţiştilor din Bucureşti a fost arestat, duminică, pentru 30 de zile, mandatul fiind emis de către magistraţii Judecătoriei Sector 1. Bărbatul este recidivist şi a fost eliberat în baza recursului compensatoriu, scrie news.ro.

Judecătoria Sectorului 1 a emis, duminică, mandat de arestare preventivă pentru 30 zile pe numele bărbatului de 39 de ani care, vineri, a refuzat să oprească la semnalele poliţiştilor şi a lovit cinci maşini, rănind două persoane. El este recidivist şi a fost eliberat în 2016 în baza recursului compensatoriu. Suspectul este cercetat pentru vătămare corporală din culpă, conducerea unui vehicul fără permis de conducere, părăsirea locului accidentului şi punerea în circulaţie sau conducerea unui vehicul neînmatriculat. Accidentul a avut loc pe strada Alexandru Şerbănescu, de unde suspectul a fugit. După mai bine de 30 de ore el a fost găsit de poliţişti, fiind reţinut.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.