Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care ameninţa că se va arunca de pe un stâlp de tensiune a fost convins să coboare de la înălţime - A fost internat într-o unitate de psihiatrie

spitale

Bărbatul care încă de marţi dimineaţă s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune din satul Cerneţi, comuna Şimian, din judeţul Mehedinţi, a fost convins de poliţişti să coboare. Acesta a fost internat într-o unitate de psihiatrie, potrivit news.ro.

”În urma negocierilor purtate de negociatorul din cadrul Inspectoratului de Poliţie Judeţean Mehedinţi şi celelate forţe angrenate la faţa locului, cu bărbatul, acesta a fost convins să coboare de pe stâlp.Bărbatul nu a suferit leziuni. Acesta a fost internat la o unitate de psihiatrie”, a transmis miercuri dimineaţă, IPJ Mehedinţi.
Localnicii din satul Cerneţi au sunat la numărul de urgenţă 112, încă de marţi dimineaţă, pentru a anunţa că un bărbat s-a urcat pe un stâlp de înaltă tensiune şi nu poate fi convins să coboare. Imediat la faţa locului s-au deplasat echipe de pompieri şi poliţişti care au încercat să îl coboare.
Bărbatul este cunoscut cu afecţiuni psihice.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.