Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care ar fi incendiat maşina directorului de la Pieţe SA Timişoara, internat în Spitalul de Psihiatrie - Va fi supus unei expertize medicale

spitale

Bărbatul de 58 de ani care ar fi incendiat din răzbunare maşina directorului de la Pieţe SA Timişoara a fost internat în Spitalul de Psihiatrie Jebel şi va fi supus unei expertize medicale, potrivit news.ro.

”În urma audierii şi probatoriului administrat, faţă de bărbatul, în vârstă de 58 de ani, a fost dispusă măsura internării pentru 30 zile la Spitalul de Psihiatrie şi pentru Măsuri de Siguranţă Jebel, în vederea efectuării unei expertize psihiatrice complexe”, a anunţat, miercuri, IPJ Timiş, referindu-se la dosarul de incendiere a maşinii directorului de la Pieţe SA Timişoara.

Poliţiştii au precizat că, după primirea raportului de expertiză, bărbatul va fi prezentat magistraţilor în vederea dispunerii unei măsuri preventive.

Anterior, anchetatorii au anunţat că au identificat un bărbat de 58 de ani suspectat de incendierea autoturismului de serviciu al directorului de la Pieţe SA Timişoara.

Potrivit unor surse din rândul anchetatorilor, bărbatul ar fi incendiat maşina pentru a se răzbuna după o şicanare în trafic.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.