Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care și-a gravat 'Îmi pare rău' pe piept după ce a violat și ucis o tânără a fost executat

facebook
justitie dosar penal

Bărbatul care și-a gravat „Îmi pare rău" pe piept după ce a violat și ucis o adolescentă a fost executat prin injecție letală în Mississippi.

Thomas Edwin Loden Jr. a fost condamnat la moarte în 2001, după ce a pledat vinovat de crimă capitală, viol și patru capete de acuzare pentru agresiune sexuală împotriva lui Leesa Marie Gray. El a fost executat prin injecție letală pentru violarea și uciderea unei fete de 16 ani în urmă cu mai bine de două decenii, scrie Mediafax.

Thomas Edwin Loden Jr. a fost declarat mort miercuri la ora locală 18.12, în Mississippi, au anunțat autoritățile, fiind al doilea deținut executat în acest stat în ultimii 10 ani.

Loden a pledat vinovat pentru agresiunea și crima produse în 2000 într-o mașină. Ulterior, el a fost descoperit zăcând pe marginea unui drum cu cuvintele „Îmi pare rău" gravate pe piept, potrivit dosarelor tribunalului citate de Sky News.

Loden a fost unul dintre cei cinci deținuți condamnați la moarte care au dat în judecată statul Mississippi din cauza protocolului de injecție letală. Un judecător federal a refuzat să blocheze execuția, chiar dacă procesul era încă în curs.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.