Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia la mall în Constanţa a fost arestat preventiv

houstonchronicle.com
extradare catuse

Bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în parcarea unui centru comercial din Constanţa, la sfârşitul săptămânii trecute, a fost arestat preventiv pentru 30 de zile. Femeia a suferit răni care necesită 20-25 de zile de îngrijiri medicale, conform news.ro.

Reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa au transmis, marţi, printr-un comunicat de presă, că bărbatul care şi-a înjunghiat soţia în parcarea unui centru comercial este cercetat pentru tâlharie, violenţă în familie şi tulburarea ordinii şi liniştii publice.

Anchetatorii au precizat că prima agresiune asupra femeii a avut loc la jumătatea lunii septembrie.

“În data de 16.09.2023, în jurul orei 17:15, inculpatul M.V., în timp ce se afla pe o stradă din municipiul Constanţa, a lovit-o cu pumnul în zona spatelui pe soţia sa, persoana vătămată M.A.I., smulgându-i în acelaşi timp o geantă pe care aceasta o avea asupra sa. Inculpatul a sustras apoi din interiorul genţii mai multe bunuri ale persoanei vătămate, între care un telefon mobil şi suma de 600 de lei, după care i-a restituit soţiei sale geanta, pe care o deteriorase în timpul comiterii faptei”, au arătat procurorii.

Vineri, bărbatul şi-a lovit soţia şi apoi a înjunghiat-o, victima având nevoie de cel puţin 20 de zile îngrijiri medicale.

“Ulterior, în data de 29.09.2023, în jurul orei 11:15, inculpatul s-a întâlnit cu soţia sa în parcarea unui complex comercial din municipiul Constanţa. Cu acordul persoanei vătămate, în timp ce aceasta se afla la volanul autoturismului ei, staţionat, el a urcat în interior, ocupând locul din dreapta-faţă. Pe fondul unor discuţii contradictorii, inculpatul a lovit în mod repetat persoana vătămată cu pumnul în zona feţei, după care a scos dintr-un buzunar un obiect tăietor-înţepător, cu care a înţepat-o în zona bărbiei, a pieptului şi a braţului stâng, provocându-i leziuni traumatice care necesită pentru vindecare 20-25 de zile de îngrijiri medicale”, au explicat reprezentanţii Parchetului de pe lângă Judecătoria Constanţa.

Bărbatul a fost prezentat magistraţilor de la Judecătoria Constanţa, care au decis arestarea sa preventivă pentru 30 de zile.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.