Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

A împușcat un om pentru Gigi Becali - Bărbatul care și-ar fi ucis mătușa prin incendiere, în Sectorul 6, fiul unui fost bodyguard al patronului FCSB

Facebook
criminal capitala

Individul care și-a ucis cu brutalitate mătușa, dându-i foc în scara unui bloc de locuințe din sectorul 6, a fost identificat ca fiind fiul unui fost bodyguard cunoscut. Acest bodyguard, care a asigurat cândva paza lui Gigi Becali, a fost implicat și într-o operațiune anterioară de recuperare a mașinii furate a patronului FCSB, care fusese luată de o grupare asociată cu Sandu Geamănu. În timpul acelei operațiuni, el a descărcat un pistol cu bile de cauciuc, rănindu-l pe unul dintre hoți, potrivit Gandul.ro.

Oamenii legii l-au identificat pe principalul suspect ca fiind Alexandru Popa, care este rudă cu victima. La scurt timp după comiterea infracțiunii, polițiștii de la Secția 25 din cartierul Militari l-au reținut.

Surse din interior au dezvăluit că tatăl făptașului este Marcel Popa, fost bodyguard al lui Gigi Becali. Acesta participase la acțiunea de recuperare a mașinii furate de proprietarul FCSB de la gruparea legată de Sandu Geamănu, alături de Cătălin Zmărăndescu și Ștefan Dediu. Ulterior, Marcel Popa a fost demis de Becali după ce și-a părăsit soția și copilul pentru o femeie mai tânără.

S-a aflat că fiul lui Marcel Popa, Alexandru Popa, care a fost încredințat în grija mamei sale după plecarea tatălui său, a ales un alt drum în viață. El a abandonat rugby-ul, sport pe care tatăl său îl practicase cândva, și ar fi căzut în consumul de droguri și în dependența de jocurile de noroc.

În timpul verii, Alexandru lucra ca salvamar sezonier în Mamaia Nord, dar în ultima vreme avea probleme financiare. Deși anchetatorii au legat motivul crimei de o presupusă dispută legată de moștenire, Alexandru Popa a negat orice implicare. În ciuda faptului că a suferit arsuri pe picioare, el a negat orice legătură cu imaginile tulburătoare surprinse de camerele de supraveghere din casa scării.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.