Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul de 46 de ani, confirmat cu noul coronavirus, a fost transferat la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj

coronavirus COVID 19

Bărbatul de 46 de ani, confirmat cu coronavirus în cursul zilei de sâmbătă, a fost transferat, duminică dimineaţă, din centrul de carantină la Clinica de Boli Infecţioase din Cluj. Din primele verificări ale anchetei epidemiologice, bărbatul a intrat în contact cu o singură persoană, al cărei test a ieşit negativ.

Prefectura Satu Mare a transmis, duminică dimineaţă, detalii despre cel de-al 120-lea caz de îmbolnăvire cu coronavirus din România, respectiv un bărbat din judeţul Satu Mare, de 46 de ani, întors din Milano, în 11 martie, potrivit News.ro.

Citește și: Comunicat de presă Secția 17 Poliție din București. Gluma unor tineri pe seama crizei de coronavirus

”Acesta a fost transferat din carantină, în această dimineaţă, la o Clinică de Boli Infecţioase din Cluj. Direcţia de Sănătate Publică a demarat o anchetă epidemiologică pentru a stabili contacţii bărbatului confirmat pozitiv la noul COVID-19. Din primele verificări, bărbatul afirmă că a avut un singur contact, o persoană, care a fost deja testată, iar rezultatul a fost negativ. Urmează să fie testată din nou”, a transmis Prefectura Satu Mare.

Sursa citată a precizat că în continuare se poartă discuţii pentru a se stabili dacă persoana infectată a mai avut sau nu contact cu alte persoane.

Citește și: USR dă sfaturi de guvernare liberalilor în plină criză de coronavirus: ‘Guvernul trebuie să gestioneze cu înțelepciune prerogativele’

”Menţionăm că după controlul de către reprezentanţii DSP Satu Mare de la frontieră, bărbatul a fost transportat sub escortă la un centru de carantină, fără a avea contact cu alte persoane”, a mai transmis Prefectura Satu Mare.

Numărul cazurilor confirmate a ajuns la 123, iar 9 pacienţi s-au vindecat.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.