Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul dispărut în apele unui pârâu din Tulcea, găsit mort

viitura3

Pompierii tulceni au reușit, miercuri dimineață, să găsească și trupul bărbatului dispărut după ce a încercat să traverseze cu căruța, un pârâu umflat de ploi, împreună cu soția sa și cei doi nepoți, transmite corespondentul Mediafax.

Potrivit reprezentanților Inspectoratului pentru Situații de Urgență al Județului Tulcea, căutările bărbatului dat dispărut marți noaptea au fost reluate în cursul dimineții de miercuri. După aproximativ două ore de căutări, ei au reușit să găsească trupul acestuia, la aproximativ jumătate de kilometru de locul în care s-a produs tragedia.

„A fost găsit bărbatul la aproximativ 500 - 600 metri de locul în care s-au răsturnat. Era în apă, sub un copac. Salvatorii au căutat prin cursul pârâului”, au spus reprezentanții ISU Tulcea.

Salvatorii din cadrul Inspectoratului pentru Situații de Urgență Tulcea a fost alertați, marți, în jurul orei 20.30, printr-un apel la 112, după ce doi adulți, un bărbat de 68 de ani și soția sa, de 58 de ani, și nepoții lor, un băiețel de 4 ani și o fetiță de 7 ani, au fost luați de apele umflate ale de un pârâu din satul Măgurele, comuna Topolog din județul Tulcea, în timp ce încercau să-l traverseze într-o căruță.

Ei au reușit să găsească aproape de miezul nopții două dintre victime, femeia de 58 de ani și băiatul de 4 ani, ambele în stop cardio-respirator. Medicii au încercat să îi resusciteze, dar niciunul nu a răspuns manevrelor, murind. Ulterior, a fost găsită și fetiță în vârstă de 7 ani, de asemenea decedată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.