Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru și un polițist, SĂLTAȚI de mascați în timpul descinderilor la interlopii traficanți din Timișoara

Dublu ghinion pentru Alex Cojocaru, bărbatul care a fost înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru. La doar câteva zile după incidentul dintr-un club de manele în urma căruia a ajuns la spital cu răni de cuțit, bărbatul înjunghiat de fiul lui Sile Cămătaru, Albert Balint, despre care momentan se crede că a fugit din țară și se ascunde în Germania.

Citește și: ULTIMĂ ORĂ - Trupele speciale ale Poliției române au DESCINS la hoții și tâlharii de pe drumuri și autostrăzi

Printre cei săltați în timpul celor 24 de descinceri care au avut loc, în această dimineață, în Timiș și Bihor se află și Alex Cojocaru, victima fiului lui Sile, anunță Opinia Timișoarei.ro. Tot printre cei reținuți pentru a fi duși la audieri în dosarul în care sunt suspecți de trafic de droguri se află și cunoscutul interlop timișorean Lucian Boncu.

Conform unor informații pe surse, se pare că printre cei ridicați de oamenii legii se află și un polițist de la Secția 2 de poliție din Timișoara, care susține că nu ar fi implicat în dosar, el fiind adus ca martor. Bărbatul nu este la prima faptă de acest gen, fiind cercetat în alt dosar al DIICOT deschis pentru falsificare.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.