Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul prins complet sub un mal gros de câţiva metri format din piatră şi pământ, găsit în viaţă, după o acţiune de opt ore / VIDEO

pompieri salvare

Bărbatul prins complet sub un mal gros de câţiva metri format din piatră şi pământ, găsit în viaţă, după o acţiune de opt ore

Un bărbat care sâmbătă a fost prins sub un mal de piatră şi pământ, gros de câţiva metri, în timp ce lucra la curăţarea unei fântâni, în judeţul Suceava, a fost găsit în viaţă, la finalul unei acţiuni a salvatorilor care a durat opt ore. În tot acest timp, echipajele de intervenţie de la Inspectoratul pentru Situaţii de Urgenţă au săpat şi au consolidat malurile, reuşind să ajungă la bărbatul care era conştient şi cooperant, informează news.ro.

Un bărbat în vârstă de 30 de ani, care sâmbătă a fost prins sub un mal de piatră şi pământ, în timp ce lucra la curăţarea unei fântâni, a fost scos în viaţă, după o acţiune care a durat opt ore.

Conform ISU Suceava, salvatorii au săpat cu buldoexcavatoarele până la o adâncime de patru metri, după, care au continuat să sape manual, timp de mai multe ore. Bărbatul, în vârstă de 30 de ani, a fost găsit la o adâncime de aproximativ 8 metri, fiind acoperit de un strat de piatră de peste 5 metri înălţime.

El era conştient şi cooperant şi a fost preluat de un echipaj medical de terapie intensiv mobilă, pentru ca starea sa de sănătate să fie evaluată.

Incidentul s-a produs în jurul orelor prânzului, în localitatea Pojorâta, unde tânărul de 30 de ani a fost prins sub malul de pământ şi pietriş, în timp ce lucra, alături de alţi doi bărbaţi, la curăţarea unei fântâni. Ceilalţi doi au scăpat nevătămaţi.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.