Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bărbatul UMILIT la Spitalul din Călărași RUPE TĂCEREA - Ce i-au făcut medicii înainte să îl lase să se târască în fața spitalului

Romania TV
batran umilit

Declarații șocante ale bărbatului care a fost filmat în timp ce se târa în fața spitalului din Călărași. Imaginile cu bărbatul în agonei au devenit virale, iar premierul Viorica Dăncilă a cerut o anchetă pentru ca astfel de situații să nu mai aibă loc pe viitor.

Petre Bălan are 41 de ani și își paște animalele lângă Fetești. Bărbatul rememorează clipele cumplite prin care a trecut.

"Am venit acolo, la camera de gardă, nu mi-au făcut nimic și m-au trimis pe drum așa...așa cum sunt!Cât mai trăiesc, mai trăiesc", a povestit bărbatul.

Bărbatul spune că nu le-a vorbit urât medicilor şi că nu era beat. Mai mult, acesta mărturiseşte că i-a implorat să-l ajute.

”Dar făceți-mi ceva! Stau de o jumătate de oră!” Nu mi-a făcut nimic! M-a lăsat așa, întins, ca pe-un boschetar! ”Ai...de sănătate? N-ai! Ai medic de familie?” N-am! ”Serviciu ai?” Nu! ”Angajat?” Nu! ”Hai, afară!”. Trebuie să mănânc o pâine, că-s amărât! Mi-a murit soția, mama... Ce să fac? Să mă duc să fur, să dau în cap? M-au luat doi de-ăia, m-au aruncat pe drum, afară! Mi-au luat și actele! Actele au rămas la ei! Nu mai am niciun act, nimic!, potrivit România TV.

Citește și: VIDEO Liviu Dragnea dă de pământ cu toți cei care critică OUG pe Legile justiției - Declarație BOMBĂ

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.