Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barbora Krejcikova şi Zheng Qinwen s-au calificat în finala turneului de la Zhengzhou

Barbora Krejcikova

Cehoaica Barbora Krejcikova şi chinezoaica Zheng Qinwen vor disputa finala turneului feminin de tenis de la Zhengzhou (China), competiţie de categoria WTA 500, care beneficiază de premii în valoare totală de 780.637 de dolari.

Krejcikova, favorita numărul 7, a învins-o sâmbătă în semifinale, cu 6-3, 6-0, pe rusoaica Daria Kasatkina (nr.8), iar acum se află la o singură victorie de al treilea său titlu din acest an, după cele cucerite la Dubai şi San Diego, scrie agerpres.ro.

Zheng Qinwen, cea mai bine clasată jucătoare chineză (locul 24 WTA) a trecut tot în două seturi, 6-2, 6-3, de italianca Jasmine Paolini. Ea a mai disputat anterior două finale în circuitul profesionist, dar aceasta va fi prima pe teritoriul ţării sale.

Jasmine Paolini a suferit cu această ocazie al doilea eşec în faţa reprezentantei Chinei, după cel din finala turneului WTA de la Palermo, în luna iulie.

Barbora Krejcikova, campioană la Roland Garros în 2021, şi Zheng Qinwen nu s-au mai întâlnit niciodată până acum în circuitul profesionist.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.