Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a a renunţat la transferul Matthijs De Ligt: Pretenţiile jucătorului depăşesc orice imaginaţie

Matthijs De Ligt

Barcelona a ridicat "steagul alb". Campioana Spaniei nu va mai face niciun demers pentru a-l transfera pe fundașul-minune al lui Ajax Amsterdam, Matthijs De Ligt, potrivit mediafax.

Potrivit publicației Marca, pretențiile financiare extreme ale jucătorului au determinat-o pe gruparea blaugrana să se retragă din cursa pentru obținerea semnăturii apărătorului în vârstă de 19 ani.

Întreaga mutare ar fi ajuns la suma de 200 de milioane de euro. Barcelona ar trebui să îi plătească lui Ajax 75 de milioane de euro plus alte variabile care ar cuprinde cele cinci sezoane pe care ar semna De Ligt. Pe lângă acestea s-ar adăuga și salariul acestuia. Fundașul a cerut 12 milione de euro net pe sezon, bani care reprezintă doar indemnizația pe an. La aceștia s-ar adăuga și alte bonusuri. Catalanii nu s-ar fi oprit aici cu cheltuielile, Bartomeu trebuia să scoată din buzunar și bani pentru comisionul impresarului olandezului, Mino Raiola, care voia 20% din suma de transfer.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

Faptul că transferul fundașului central Matthijs De Ligt a picat nu este o problemă pentru i Ernesto Valverde, acesta are în lot, pe această poziție, patru fotbaliști de clasă: Piqué, Lenglet, Umtiti y Todibo.

Juventus și PSG continuă lupta pentru semnătura apărătorului de 19 ani, iar, potrivit presei internaționale, campioana Italiei pare a fi cea mai aproape de semnătura olandezului.

Citește și: Primăria Capitalei ‘taie în carne vie’! Educația rămâne fără bani

55 de partide a bifat De Ligt în acest sezon pentru cei de la Ajax, marcând şapte goluri şi oferind patru pase decisive. Acesta a fost crescut la academia celor de la Ajax şi a făcut pasul la prima echipă în 2016, la vârsta de 17 ani.

15 partide a bifat De Ligt pentru naţionala Olandei, pentru care a debutat în 2017, la vârsta de 17 ani. Acesta a marcat şi un gol, în UEFA Nations League, contra Angliei, meci care a trimis ”Portocala mecanică” în finală.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.