Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a câștigat Supercupa Spaniei, învingând marea rivală Real Madrid în finală

fcbarcelona.com
barcelona

Finala Supercupei Spaniei s-a jucat duminică seara la Riyadh, în Arabia Saudită, sub forma unui nou episod din El Classico, între Barcelona și Real Madrid. Catalanii și-au adjudecat trofeul cu o victorie clară, cu 3-1, Gavi fiind omul meciului, notează Mediafax.

Prima fază importantă le-a aparținut catalanilor, șutul veteranului Lewandowski din minutul 13 fiind respins în bară de Curtois.

Balde a pus și el în pericol poarta madrilenilor, însă șutul său a trecut puțin pe lângă. Real a replicat printr-o acțiune pe traseul Mendy – Benzema, ultimul lovind mingea cu capul puțin pe lângă vinclul porții lui Ter Stegen.

Barca a deschis scorul în minutul 33, când jucătorii lui Xavi au recuperat o minge la 30 de metri de poarta adversă, Lewandowski punându-l în poziție de gol pe Gavi, care a trimis pe lângă Curtois, din careu.

În minutul 45, Gavi i-a întors serviciul lui Lewandowski, servindu-l pe polonez în fața porții, de unde acesta a dus scorul la 2-0, chiar înainte de pauză.

Real Madrid nu a dat semne că ar putea întoarce rezultatul în prima parte a reprizei secunde, mai mult, Dembele l-a pus la încercare pe Curtois, acesta respingând un nou șut periculos.

Gavi a devenit omul meciului odată cu o nouă pasă decisivă, de data aceasta pentru colegul de generație Pedri, care a dus scorul la 3-0, în minutul 69.

Madrilenii au avut un final de meci mai bun, Rodrygo și Asensio nereușind însă să-l surprindă pe Ter Stegen.

Benzema a marcat golul de onoare, la a doua încercare, în al treilea minut suplimentar de joc, după ce mingea trimisă din primul său șut respins de Ter Stegen a ajuns cu noroc tot la el.

Barcelona obține primul trofeu din „era” Xavi, care a preluat conducerea băncii tehnice a catalanilor în urmă cu 14 luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.