Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona a învins cu 4-0 pe Getafe, în etapa a 26-a din La Liga, şi a trecut momentan pe poziţia a doua a clasamentului

sports.fr
fc barcelona

FC Barcelona a învins cu 4-0 pe Getafe, sâmbătă seara, în etapa a 26-a din La Liga, şi a trecut momentan pe poziţia a doua a clasamentului, cel puţin până la meciul Gironei de luni cu Rayo Vallecano, conform Agerpres.

Raphinha (20), Joao Felix (53), Frenkie de Jong (61) şi Fermin Lopez (90+1) au marcat golurile catalanilor care au acumulat 57 de puncte, fiind la cinci puncte de liderul Real Madrid care va juca duminică. Getafe este pe 10, cu 24 de puncte.

Atletico Madrid, cu portarul Horaţiu Moldovan pe banca de rezerve, a încheiat surprinzător, la egalitate, 2-2, partida din deplasare cu Almeria, codaşa clasamentului. Luka Romero (27, 64) au marcat pentru gazde, oaspeţii punctând prin Angel Correa (2) şi Rodrigo de Paul (57). Atletico are 52 de puncte, fiind pe locul 4, Almeria, singura echipă rămasă fără victorie până acum în actuala ediţie a campionatului, fiind pe 20, cu doar 9 puncte.

Alaves, cu Ianis Hagi rezervă neutilizată, a remizat, 1-1, acasă, cu Mallorca. Golul gazdelor a fost reuşit de Carlos Benavidez (76), oaspeţii punctând prin Matija Nastasic (88). Alaves are 29 de puncte şi este deocamdată pe poziţia a 12-a, Mallorca ocupând locul al 16-lea cu 24 de puncte.

Aşa cum se ştie, Real Sociedad a fost învinsă, vineri seara, cu 3-1, pe teren propriu, de Villarreal, în prologul etapei.

Runda continuă cu partidele programate duminică şi luni.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.