Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona l-a răscumpărat pe jucătorul Marc Cucurella de la Eibar și îl vinde echipei Getafe - presă

descopera.ro
fotbal minge

FC Barcelona și Getafe au ajuns la un acord pentru transferul fundașului stânga Marc Cucurella. Gruparea blaugrana a activat clauza de răscumpărare a jucătorului în vârstă de 20 de ani, pe care îl vânduse la Eibar, pe 2 milioane de euro, pentru a-l muta la un alt club din La Liga, informează MEDIAFAX.

Jucătorul trebuia să meargă marţi, 16 iulie, la reunirea lotului cu cei de la Eibar, dar a fost anunţat că miercuri, 17 iulie, va ajunge alături de gruparea catalană, care a plătit patru milioane pentru a-l aduce înapoi pe Camp Nou.

Citește și: Silviu Mănăstirea anunță că lui Klaus Iohannis i se pregătește o cursă! Operațiunea specială declanșată de USR

Jurnaliștii de la Sport scriu că Barcelona și Getafe s-au înțeles și că acum așteaptă "ok-ul" fotbalistului pentru a se alătura formației madrilene. Formația catalană va ieși cu un profit de 6 milioane de euro, pentru că, potrivit site-ului goal.com, Getafe va plăti 10 milioane de euro pe tânărul apărător.

Anul trecut, Barcelona l-a cedat pe Cucurella la Eibar, cu opţiunea de a fi transferat definitiv pentru două milioane de euro, iar înţelegerea a inclus şi o clauză de răscumpărare de patru milioane de euro. În această vară, Eibar l-a cumpărat pe fundaş, dar formaţia catalană s-a răzgândit şi l-a răscumpărat.

Citește și: Rareș Bogdan a explodat în Parlamentul European: ‘Așteptăm dovada că nu am fost mințiți! Suntem santinela civilizației’ ,

Cucurella a jucat în 33 de meciuri pentru Eibar în sezonul trecut, 31 în La Liga şi două în Cupa Regelui, marcând două goluri (câte unul în fiecare competiţie).

Fundaşul stânga a ajuns la Barcelona în 2012, la echipa Under 17, de la Espanyol Barcelona Youth. Jucătorul a evoluat la toate categoriile grupării catalane, U18, U19 şi Barcelona B, ca mai apoi să fie împrumutat la Eibar.

Cota lui Marc Cucurella potrivit site-ului de specialitate transfermarkt.com este de 10 milioane de euro.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.