Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona şi Real Madrid se luptă pentru semnătura unui jucător de la Ajax

wallpaperfolder.com
Ajax Amsterdam

Barcelona şi Real Madrid se duelează pentru transferul unui fotbalist. Este vorba despre Frenkie de Jong (21 de ani), una dintre "perlele" lui Ajax. Ambele cluburi sunt gata să achite suma solicitată de "lăncieri", de 50 de milioane de euro informează mediafax.

Catalanii sunt deja de mult în discuţii pentru a-şi asigura serviciile tânărului batav.

Presa din Spania susţine că Barcelona va face tot posibilul pentru a-l aduce la club pe fotbalistul lui Ajax, Frenkie De Jong (21 de ani), deşi transferul se poate perfecta cel mai devreme în 2019. Odată închisă perioada de transferui, Barcelona rămâne cu venirile lui Malco, Lenglet, Arthur şi Arturo Vidal. Iar primul nume pentru următoarea perioadă de transfeururi e deja pus pe listă.

Conform Mundo Deportivo, Frenkie De Jong este prioritar pentru clubul catalan, dar se pare că şi Real Madrid a intrat în cursa pentru semnătura sa. Totuşi, se pare că fotbalistul preferă mutarea pe Camp Nou, în detrimentul campioanei Europei. Formaţia de pe Santiago Bernbeu e gata să achite şi ea cele 50 de milioane de euro solicitate de Ajax, dar totul stă în decizia pe care o va lua De Jong.

Primel contacte dintre Barcelona şi Ajax au avut loc deja, încă de acum două luni! De Jong are deja 47 de meciuri jucate la prima echipă a "lăncierilor", pentru care a marcat de două ori şi a livra nouă pase decisive. Frenkie De Jong e cotat la şapte milioane de euro de către site-ul de specialitate Transfermarkt

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.