Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona și Villarreal au oferit un meci spectaculos: scor final 3-5, cu catalanii revenind de la 0-2

sports.fr
fc barcelona

Echipa spaniolă FC Barcelona a pierdut sâmbătă, pe teren propriu, scor 3-5, în meciul cu Villarreal, din etapa a 22-a din La Liga. Oaspeţii au condus cu 2-0, FC Barcelona a revenit şi a avut 3-2.

Meciul de pe Camp Nou a avut o primă repriză cu doar un gol înscris. Gerard Moreno a deschis scorul pentru Villarreal, în minutul 41, iar în minutul 54 Ilias Akhomach a făcut 2-0 pentru oaspeţi, potrivit news.ro.

În minutul 60 gazdele au înscris prin Ilkay Gundogan, care a profitat de pasa lui Lewandowski, pentru ca în minutul 68 Gundogan să ofere assist-ul pentru Pedri, care a egalat. Eric Bailly a înscris în propria poartă, în minutul 71, şi i-a adus pe catalani în avantaj, 3-2. Guedes a reuşit egalarea pentru oaspeţi, în minutul 84, însă finalul meciului a fost unul incredibil. Jocul a fost prelungit cu 12 minute, iar Villarreal a punctat de două ori, prima oară prin Sorloth (min. 90+9), a doua oară prin Jose Luis Morales (min. 90+12).

Partida s-a încheiat cu victoria lui Villarreal, 5-3, iar Barcelona a rămas cu 44 de puncte, pe locul al treilea în clasament. Villarreal este pe locul 14, cu 23 de puncte.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.