Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barcelona vrea să-l transfere pe atacantul Lautaro Martinez de la Inter Milano - presă

www.click.ro
FC Barcelona siglă

Barcelona insistă pentru transferul lui Lautaro Martinez (22 de ani) de la Inter Milano, anunță presa din Spania. Interesul arătat în urmă cu luni bune s-a intensificat odată cu ultimele meciuri ale argentinianului, anunță MEDIAFAX.

Citește și: Daniel Zamfir iese la rampă! ‘Sunt extrem de revoltat’ .

A avut evoluții din ce în ce mai bune, iar catalanii vor să îl aibă cât mai repede în lot. Potrivit jurnaliștilor de la AS, Martinez ar urma să îi ia locul, în curând, lui Luis Suarez (32 de ani). Acesta din urmă încă dă un randament bun, dar Barcelona se pregătește pentru momentul în care se va retrage. Suarez pare că mai poate duce ritmul la un nivel ridicat cel puțin două sezoane, dar campioana Spaniei speră ca până atunci Lautaro Martinez să se familiarizeze cu stilul echipei. Pentru a-l lua de la Inter, însă, e nevoie să achite o sumă importantă.

În acest moment, Lautaro Martinez are o clauză de reziliere de 111 milioane de euro în contractul său cu, dar italienii vor să-i prelungească actuala înțelegere și să o elimine. Astfel, dacă vrea să profite și să îl ia pentru prețul amintit, Barcelona trebuie să se grăbească și să o plătească repede.

Citește și: Teodorovici reacționează! ‘PSD e un partid puternic’

Lautaro Martinez a marcat de șase ori în acest sezon și a oferit două pase decisive, în toate competițiile, în 11 partide. În prezent, argentinianul este cotat la 40 de milioane de euro de către site-ul de specialitate transfermarkt.com.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.