Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Bariera amplasată pe drumul către telegondola din orașul Piatra Neamț a fost vandalizată. Poliția caută vinovații

axanews.ro
amenzi amenda politia

Incident la Piatra Neamț. Persoane necunoscute au rupt o barieră care blochează accesul mașinilor într-o zonă de promenadă a orașului. Este vorba despre zona de acces la telegondolă și la solicitarea Primăriei, Poliția a început o anchetă.

Bariera fusese montată recent de Primăria orașului Piatra Neamț pentru a bloca drumul către telegondola din oraș. Porțiunea a fost transformată de municipalitate în zonă de promenadă, iar acum autoritățile încearcă să afle dacă bariera a fost ruptă din teribilism sau pentru a încălca regula nou impusă, potrivit mediafax.ro.

Citește și: Guvernul Cîțu vrea să îngheţe venituri în 2021: indemnizația de hrană, sporuri, prime, salariile profesorilor, pensii de serviciu / LISTA COMPLETĂ .

„În urmă cu două săptămâni am dispus închiderea circulației auto pe Cozla, de la Casa cu Flori până la stația de sosire a Telegondolei, pentru a promova mișcarea și petrecerea timpului în natură. Astăzi am avut neplăcuta surpriză să aflu că bariera ce oprea accesul auto a fost vandalizată. Fie că a fost un act de teribilism, fie că s-a dorit pur și simplu încălcarea acestei măsuri, Poliția va face cercetări pentru depistarea vinovaților. Vă asigur că nu vom tolera astfel de comportamente antisociale, iar aceste gesturi de teribilism vor fi sancționate conform legii, pentru că fără disciplină nu poate exista civilizație”, a anunțat, pe Facebook, primarul Andrei Carabelea.

Primăria a montat deja o nouă barieră și a anunțat că zona va fi monitorizată.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.