Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barna îi dă replica lui Dăncilă: 'Stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale'. Ce provocare uriașă are pentru candidatul PSD la prezidențiale

captură TV
Dan Barna

Liderul USR Dan Barna îi dă sâmbătă replica Vioricăi Dăncilă, care a spus despre el că nu este „apropiat de oameni” și că „sădește ură”, aducându-i la cunoștință că de o săptămână bate orașele și comunele din Moldova și stă de vorba cu toți oamenii care îi ies în cale. Mai mult, Barna o invită la o primă dezbatere în stradă, în mijlocul oamenilor.

Dan Barna îl avertizează pe Klaus Iohannis să nu o numească pe Dana Gârbovan la Justiție

„Doamna Dăncilă și-a lansat astăzi candidatura la Cotroceni spunând despre mine că nu merg în rândul oamenilor.

Doamnă Dăncilă, astăzi sunt la Flămânzi, la Hârlău și la Popricani, ieri am fost la Suceava, Fălticeni, Bunești și Botoșani. De o săptămână bat orașele și comunele Moldovei și stau de vorbă cu toți oamenii care îmi ies în cale.

Mâine dimineață vă aștept la Iași, să facem prima dezbatere din campania asta în stradă, în mijlocul oamenilor. Eu am venit cu autocarul, cum s-a putut, dar dumnevoastră puteți să folosiți elicopterul ca să ajungeți mai repede, că autostrada spre Moldova tot nu e, să știți.”, scrie Barna pe Facebook.

Viorica Dăncilă, preşedinte al PSD, a fost desemnată, sâmbătă, candidat al social-democraţilor pentru alegerile prezidenţiale. Într-o declaraţie acordată presei, la finalul Congresului extraordinar al PSD, Dăncilă a susţinut că preşedintele Klaus Iohannis şi liderul USR, Dan Barna, nu ar fi "apropiaţi de oameni". 

"Voi spune un singur lucru pe care nici domnul Dan Barna, nici domnul Iohannis nu-l au - nu sunt apropiaţi de oameni, nu iubesc oamenii, nu merg în rândul oamenilor. Domnul Barna sădeşte ura în rândul oamenilor şi cred că oamenii au nevoie de unitate, au nevoie de proiecte, au nevoie de discuţii cu ei, au nevoie ca preşedintele României să fie apropiat de ei", a spus Viorica Dăncilă.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.