Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Barna îl LINIȘTEȘTE pe premier: 'Este cel mai probabil o glumă. Nu vorbim acolo de abuz în serviciu'

Inquam Photos / George Calin
Cristian Ghinea Dan Barna USR

Vicepremierul Dan Barna, copreşedinte USR PLUS, a declarat, miercuri, referitor la proiectul privind Programul Naţional de Investiţii "Anghel Saligny" că speculațiile cu privire la o intenție a premierului de a trimitere corpul de control la Ministerul Justiției în lipsa avizului pentru acest proiect par a fi glume si totodată l-ar putea decredibiliza pe premier.

„Susținerea acestui guvern se bazează pe toate cele trei partide. Am spus ca am avut un dialog si am spus ca a rămas sa ne reîntâlnim pe seara. Discutiile private sunt private.

De moment ce noi am transmis amendamentele azi, noi luni am convenit in coaliție ca vom transmite amendamentele. Faptul ca ne-am trezit cu aceasta forțare evidenta e un lucru ce a determinat reacții.

După cum am spus, discuțiile sunt in desfășurare, și in funcție de concluzii si soluții vom adopta o poziție sau alta. toate opțiunile sunt pe masă”, a explicat vicepremierul.

Întrebat despre avizele primite de proiect acesta a explicat: „La momentul diminetii nu erau transmise avize nici de la Justitie si nici de la Sanatate. Dacă partenerii de coaliție nu ajung la un acord intr-un fel sau altul am convenit ca nu adoptăm. Suntem o guvernare de coaliție.

Pana la acest moment un astfel de aviz de la colegul meu de la Justitie nu a venit. Este o discuție in desfășurare pana la momentul intalnirii de diseara”.

Întrebat cum comentează speculația că premierul Cîțu ar putea trimite corpul de control la MJ, acesta spune că „este cel mai probabil o glumă”.

„Nu vorbim acolo de abuz in serviciu”, a explicat Barna care a precizat că declarații de acest gen l-ar putea decredibiliza pe Florin Cîțu.

In aceasta seara după ședința de la ora 19 avem o ședință a Biroului Național, a atras atenția Barna la finalul declarației.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.