Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baron, la mila instantei, varsa lacrimi de crocodil

lacrimi de crocodil, baron

Un baron PSD a ajuns la mila instantei si cere sa fie lasat sa paraseasca judetul pentru a putea sa se ocupe de afaceri in asa fel incat sa isi poata intretine familia.

Fostul presedinte al CJ Braila, Gheorghe Bunea Stancu este cercetat pentru fapte de coruptie sub control judiciar si are interdicitie de a parasi judetul Braila. Acesta s-a plans judecatorilor de la Tribunalul Vrancea ca "veniturile necesare traiului" i-au fost diminuate si are nevoie sa paraseasca judetul pentru a se putea ocupa de activitatile sale comerciale.

"Veniturile personale mi s-au diminuat. Trebuie sa-mi intretin familia", a spus baronul adaugand faptul ca este nevinovat "din toate punctele de vedere".

Judecatorul de la Tribunalul Vrancea nu a crezut situatia prezentata de Stancu, mentionand ca deplasarile in scop comercial pe teritoriul tarii au un caracter incert, existand posibilitatea ca baronul sa obtina venituri suficiente desfasurandu-si activitatea comerciala doar pe teritoriul judetului. Astfel, instanta nu i-a permis lui Bunea Stancu sa paraseasca judetul, informeaza presa locala.

Mai norocos a fost insa fratele fostului presedinte Traian Basescu. Mircea Basescu a obtinut miercuri in intanta dreptul de a parasi locuinta timp de trei ore pe zi de doua ori pe saptamana tocmai pentru a se putea ocupa de afaceri. Mircea Basescu, cercetat tot pentru fapte de coruptie, se afla in arest la domiciliu.

 

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.