Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Baronul PSD de Brăila, ţinut ascuns în campanie

Bunea-Stancu

Prim-vicepreşedintele PSD Brăila Aurel Simionescu a declarat vineri, în conferinţă de presă, că liderul PSD Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, cercetat pentru fapte de corupţie, căruia i-a fost înlocuit arestul la domiciliu cu măsura controlului judiciar, nu se va implica în această campanie electorală.

'Domnul Stancu nu are nicio legătură cu campania electorală, pentru că, după cum aţi văzut, constrângerile pe care le are nu îi permit să participe la acţiuni publice. Cel puţin, deocamdată, cred că este destul de riscant, pentru că, dacă merge în piaţă de exemplu şi acolo se întâlneşte cu un grup de alegători, care oricum sar pe noi când ne văd, atunci lucrurile pot fi interpretate. O să mai discutăm, o să vedem ce zice şi domnul Stancu, dar în momentul de faţă construcţia noastră de campanie trebuie să urmeze ceea ce era prevăzut. Campania noastră pentru alegerile prezidenţiale va merge înainte ca şi până acum', a declarat Simionescu.

Preşedintele suspendat al Consiliului Judeţean Brăila, Gheorghe Bunea Stancu, şi vicepreşedintele CJ, Florin Mija, cercetaţi pentru fapte de corupţie, au fost la eliberaţi, joi, sub control judiciar de Curtea de Apel Galaţi şi au obligaţia să nu se deplaseze la sediul CJ, să nu participe la adunări publice, la manifestări sportive sau culturale şi să nu părăsească judeţul Brăila decât cu acordul instanţei.

Agerpres

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.