Subscription modal logo Premium

Abonează-te pentru experiența stiripesurse.ro Premium!

  • cea mai rapidă sursă de informații și știri
  • experiența premium fără reclame sau întreruperi
  • în fiecare zi,cele mai noi știri, exclusivități și breaking news
DESCARCĂ APLICAȚIA: iTunes app Android app on Google Play
NOU! Citește stiripesurse.ro
 

Primul meci cu public plătitor în Brazilia după martie 2020

ilfovsport.ro
minge fotbal

Şase mii de spectatori vor putea asista, duminică, la finala turneului de fotbal al statului brazilian Maranhao, pentru care locurile vor fi scoase la vânzare pentru prima oară după martie 2020, când a debutat pandemia de Covid-19, informează AFP potrivit Agerpres.

Suporterii vor putea umple 15 la sută din tribunele stadionului Castelao, din Sao Luis, capitala statului, pentru a asista la meciul tur al finalei campionatului statului Maranhao, dintre echipele Sampaio Correa şi Moto Club.

"Guvernul din Maranhao a autorizat participarea suporterilor sub formă de test, cu condiţia ca persoanele să fie vaccinate sau să prezinte un test Covid-19 negativ din ultimele 48 de ore", a explicat, pe Twitter, Rogerio Cafeteira, secretarul local pentru sport.

Spectatorii vor trebui să poarte mască, altfel vor fi expulzaţi de pe stadion, şi să menţină distanţarea socială. De asemenea, grupurile de suporteri nu vor avea acces pe stadion. Cumpărătorii de bilete vor fi înscrişi într-o bază de date pentru a putea urmări meciul, conform presei.

Ritmul de infectare s-a redus în ultimele săptămâni în Brazilia, unde pandemia a făcut 430.000 de victime. În Maranhao, la o populaţie de 6,8 milioane locuitori, s-au înregistrat 7.644 decese.

ACTIVEAZĂ NOTIFICĂRILE

Fii la curent cu cele mai noi stiri.

Urmărește stiripesurse.ro pe Facebook

×
NEWSLETTER

Nu uitaţi să daţi "Like". În felul acesta nu veţi rata cele mai importante ştiri.